NelerYaparız?

Hizmet verdiğimiz markalara değer katan ve kurumsal iletişim tasarımı perspektifine yön veren, birçok kurum ve kuruluş için efektif iletişim planı yapan ve uygulayan tam hizmet reklam ajansı olmamız gerektiğini düşünüyoruz. Kurumsal bütünlüğü esas alarak aldığımız işe değer katıyor; sürekli değişen ve gelişen küresel iletişim dinamiklerine uygun stratejiler geliştirerek maksimum verim alınmasını sağlıyoruz.

Bununla tatmin olmayanlara da “iletişim stratejilerinizi belirleyip, uygun medya ve mecralarda yayınlarız. Kurumsal Kimlik Çalışmaları, Basılı Materyaller, Basın İlanları, Süreli ve Süresiz Yayınlar (Kitaplar, Dergiler), Etkinlik ve Fuar Standları, Etkinlik Görsel Materyalleri, Web ve İnteraktif Arayüzler, Display ve Açıkhava Uygulamaları, Tematik Promosyon Kurguları hizmet başlıkları. Organizasyonlar, toplantılar, açılışlar düzenlediğimiz gibi bunlarla da sınırlı kalmayız” diyoruz.

“Peki başka?” diyenler elbet olur. Onlarla da oturup mis gibi bergamut karışımlı çayımızı içer, ülkenin sosyo-ekonomik politikalarını konuşuruz. 

Kurumsal iletişim konusunda zanaatkarlardan oluşan bir reklam ajansı iken, deneyimlerimiz ışığında önemli olanın amacına ulaşan marka fikirleri oluşturmak ve iş yapan reklamlar yaratmak olduğunun bilincine vardık. Bunu gerçekleştirmek için yalnızca deneyimlerin yetmediğinin idraki ile de markalara güçlü hisler ve içgörülerle hizmet vermek için yeniden yapılandık.


Amacımız, müşteri odaklı çözümler sağlayarak güncel ve gelişen tercihlere uyumlu, nitelikli ve maliyet etkin ürün ve sistemler tasarlamak, geliştirmek, üretmek ve her koşulda devamlılığını sağlamak yönünde var olmaktadır.

“Hızlı mısınız?” diye soranlar da oluyor. Onlara da “Hızımızı reel olarak test edemeyiz. Ancak çok kararlıyızdır” diyerek “tavşan – kaplumbağa” hikayesini örnek veririz.

“Neler yaptınız, tecrübeniz nedir?” diye soranlara da cevaplar verdik elbette. “473.040.019 saniyeden fazla sektör deneyimi, 13.125.047 kilogramdan fazla baskılı iş, 1.865 sayfadan fazla web sayfası, 99’dan fazla firmanın marka deneyimi, üstüne de 2005 yılından bu güne değin yaratma aşkı ve tutkusu” olmasına karşın;

“hiç tecrübemiz yokmuş gibi davranır, ilk günkü heyecanla çalışırız” deriz.

Yaratıcılığı kalabalıkla ölçenler ise bazen “kaç kişisiniz?” derler. Diyoruz ki; “Bizde sayı değişir ama kesinlikle ‘takım oyunu’ oynarız.”